Beste Paviljoen volgens Duitse en Belgische gasten

Gastvrijheid kent geen grenzen. Onze kust is een trekpleister van formaat en veel ondernemers blinken erin uit gasten uit alle landen zich welkom te laten voelen. De Duitse en Belgische bezoekers kunnen hun waardering uiten door te stemmen op hun favoriete paviljoen.

Beste Nieuwkomer

Ondernemen is investeren. Ondernemen is lef tonen. Dat mogen we best belonen. De jury verkiest het meest innovatieve en verrassendste nieuwe bedrijf aan de Nederlandse kust. De hoofdredacteur van horecavakblad Entree zal de winnaar bekendmaken.

Duurzaamste Paviljoen

Ondernemen aan het strand is ondernemen in de natuur. Daarom is het logisch dat paviljoens hier steeds meer rekening me houden. Het Duurzaamste Paviljoen van Nederland is een voorbeeldbedrijf voor de hele horecabranche.

Beste Zoetwaterpaviljoen

Er gebeurt op veel meer plekken iets dan alleen aan de Noordzeekust. Op steeds meer stranden langs meren en rivieren zetten bevlogen ondernemers prachtige paviljoens neer. Dat verdient een prijs. 5 juli 2017 is duidelijk welke ondernemer zich dit jaar uitzonderlijk wist te onderscheiden.