ALGEMENE VOORWAARDEN PRIJSVRAGEN EN WINACTIES

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op prijsvragen en winacties op de sites en/of sociale kanalen van Strandverkiezingen, Strand Winkel, Strand Nederland.
Door deelname aan de betreffende prijsvragen/winacties gaat de deelnemer hiermee akkoord.

  1. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben.
  2. De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie.
  3. De winnaars krijgen e mail bericht.
  4. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  5. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd.
  6. De deelnemer geeft toestemming om de inzending (bijv. tekst, foto of korte video) te gebruiken voor andere online communicatie van Strandverkiezingen, Strand Winkel, Strand Nederland.
  7. Strandverkiezingen is gerechtigd deelnemers te diskwalificeren en/of van deelname uitsluiten als zij van mening is dat de deelnemers niet conform de Algemene voorwaarden handelen dan wel het verloop van de prijsvraag op oneerlijke wijze beïnvloeden.
  8. Strandverkiezingen is gerechtigd zonder voorafgaande kennisgeving de Algemene Voorwaarden gedurende de looptijd (vanaf 03 juni t/m 07 juli) van de prijsvraag te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de prijsvraag te staken, te wijzigen of aan te passen. Dit zal door Strandverkiezingen op de website en/of sociale kanalen bekend worden gemaakt.
  9. Voor eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag kunt u contact op nemen met Strandverkiezingen op info@strandverkiezingen.nl

Winnaar ronde 1 Picknick tafel: 
Amber Giesbergen – gestemd op Nomade Beach House
“Heerlijk eten, goede locatie, vriendelijk personeel
—–

Winnaar ronde 2 Kubus tafel: 
Annemee van den Branden – gestemd op Moio Beach
“Totaal vernieuwd pand met geweldig personeel dat je gelijk thuis laat voelen.Prima eten en drinken voor een nette prijs.”