JURYRAPPORT Strand Nederland, motivatie per categorie

  • Beste paviljoen Zeeland: Beachclub Lekker, Vrouwenpolder.

In dit nieuwe paviljoen is op alle details gelet. Niet alleen in de prachtige architectuur en inrichting, ook op het gebied van aandacht en gastvrijheid weet dit paviljoen te verrassen en verwachtingen te overtreffen.

Het publiek is enthousiast over de sfeer en de inrichting van het paviljoen. Hip, maar zonder hoge drempel, goed eten, een mooi assortiment, een goede ontvangst en toch prima betaalbaar. Een onweerstaanbare combinatie waarmee dit Zeeuwse bedrijf al snel een schare fans op heeft weten te bouwen. Ik heb het over Beachclub Lekker uit Vrouwenpolder.

  • Beste paviljoen Zuid-Holland: Bries, Noordwijk

Dit paviljoen met internationale allure draait al jaren mee in de top van Zuid-Holland. Hier klopt alles: goed eten, attente bediening en zowel architectuur als inrichting hebben de wow-factor.

Het publiek noemde de sfeer, ambiance, service en heerlijke strandbeleving van dit stijlvolle paviljoen. Allemaal reden om Bries uit Noordwijk uit te roepen tot het Beste Paviljoen van Zuid-Holland 2018.

  • Beste paviljoen Noord-Holland: Thalassa, Zandvoort

Dit paviljoen onderneemt al generaties lang op dit populaire strand met een duurzame visie. Het personeel is warm, gastvrij en attent er hangt een prettige sfeer in het paviljoen. De menukaart is mooi en afwisselend en de prijzen zijn vriendelijk.

Het publiek is enthousiast over ‘het mooiste, beste en schoonste paviljoen’ en roemt de verse vis en de fijne sfeer.Thalassa in Zandvoort heeft het allemaal.

  • Beste paviljoen Waddeneilanden: Sjoerd, Ameland

De concurrentie op de Wadden is inmiddels moordend. De ondernemers op deze eilanden vernieuwen en verrassen voortdurend. Het winnende paviljoen van 2018 onderscheidt zichdoordat het een prachtig duurzaam bedrijf is waar aan alle details aandacht is besteed. Van de stoere en sfeervolle inrichting tot de verzorgde en vernieuwende menukaart klopt alles op dit prachtige stuk strand.

Het publiek is minstens zo enthousiast als de jury: gezellig personeel, ook bij drukte is er voldoende aandacht voor de gasten en klopt alles op het bord.  Van duurzaamheid tot een goede toegankelijkheid voor minder validen, belonen publiek en jury  Sjoerd op Ameland met volle overtuiging met de prijs voor het Beste Paviljoen van de Wadden.

  • Beste Zoetwaterpaviljoen: Sunrise, Best

Dit grote paviljoen onderneemt met visie. De jury is onder de indruk van de kwaliteit en diversiteit van de bedrijfsvoering en de vele events die hier door het jaar plaatsvinden. Het beste zoetwaterpaviljoen is een inspirerende horecazaak waar de gast altijd op 1 staat.

Het publiek roemt het paviljoen om mooie, romantische locatie en de gastvrije, verzorgde en bruisende sfeer. Allemaal redenen om Sunrise in Best voor de derde keer uit te roepen tot het Beste Zoetwaterpaviljoen van Nederland.

  • Het Meest Duurzame paviljoen van Nederland: Thalassa Zandvoort

 

Dit paviljoen zorgt niet alleen voor een duurzame bedrijfsvoering op gebied van bouwmaterialen en energieverbruik, MVO staat hier op alle gebieden hoog in het vaandel. Van de duurzame producten op de menukaart tot de toegankelijkheid voor minder validen en het betrekken van leden van de gemeente bij het reilen en zeilen van het strand neemt dit paviljoen zijn verantwoordelijkheid in de breedste zin van het woord. Niet voor niets ontving het bedrijf dit jaar de Golden Green Key, waarbij het zelfs voldeed aan het grootste deel van de optionele normen! De jury beloont Thalassa in Zandvoort graag met de prijs voor het Meest Duurzame paviljoen van Nederland omdat dit bedrijf echt een voorloper is op het gebied van MVO.

  • De beste nieuwkomer: Pier 7, Vlissingen

Dit nieuwe paviljoen zet echt een nieuwe standaard op het gebied van design en ondernemerschap. De inrichting, tot stand gekomen in samenwerking met designers Jorg Wijnen en Erik Remmers, ademt zowel het strandgevoel als de eigentijdse beleving die bij moderne horecaconcepten pas. Bovendien kun je op deze bijzondere plek niet alleen lunchen, maar maken bijzonder vormgegeven slaapgelegenheden onderdeel uit van het concept! Allemaal redenen om Pier 7 in Vlissingen uit te roepen tot Beste Nieuwkomer aan de kust!

  • Beste paviljoen van Nederland: Thalassa, Zandvoort

Het paviljoen van het jaar is een familiebedrijf met diepe wortels in het zand. Maar dat betekent  absoluut niet dat er gebrek aan vernieuwing is. Het belang van continuïteit voor het bedrijf over meerdere generaties zorgt juist voor een visie op de lange termijn en een heldere kijk op het hier en nu.

Juist daarom wordt hier ondernomen met visie, zelfvertrouwen en op zeer duurzame wijze. Daarbij kijkt dit bedrijf verder dan alleen de eigen onderneming, mens en natuur rondom het paviljoen vormen ook een belangrijk onderdeel van het complete plaatje van het bedrijf. Allemaal redenen dat Strandpaviljoen Thalassa de prijs voor het Beste Paviljoen van 2018 meer dan toekomt.

 

Online meepraten over de verkiezingen? Super! Communicatie graag met gebruik van #strandverkiezingen2018